Göteborgsvarvet

Sjövalla Frisksportklubb brukar årligen vara med som funktionärer vid vätskestationen på Ostindiegatan under Göteborgsvarvet (normalt under maj månad). Denna aktivitet är dels viktig ur ett ekonomiskt perspektiv för vår förening, dels väldigt rolig för dom som är med och hjälper till. De flesta som varit med tidigare vill vara med igen eftersom det är en sådan häftig upplevelse.

Inför varje år visas en anmälningslänk på denna sida, så att man kan anmäla sig. På denna sida visas också grundläggande information inför kommande tävling. (En mindre grupp samlas lite tidigare för inledande förberedelser innan resterande funktionärer ansluter)

Här är exempel på schema från Göteborgsvarvet våren 2022:

Plats:Västra änden av Ostindiegatan
Tider:08.30 Morgonsamling (för de 6-8 i denna grupp)
 12.00 Utdelning jackor/tröja (alla)
 12.30 Samling och information (alla)
 13.00 Första startgruppen startar, ca 12 min senare passerar dom vår station (alla)
 16.00 Sista startgruppen startar, ca 30 min senare har alla passerat oss (alla)
 Ca 17.30 Brukar det vara färdigstädat. Vårt uppdrag är slut när alla muggar vi delat ut är uppkrattade igen och alla saker är på plats. (alla)
Klädsel:Funktionärsjackorna/tröjor som delas ut när ni kommer. En jacka per person.
Mörka/neutrala kläder i övrigt – utan reklam/klädmärken/företagslogotyper på
Mat:Det kommer att finnas vars en vegetarisk baguette som man äter när man vill. Tyvärr finns ingen möjlighet för att få specialkost. Så har du allergier ta gärna med något ätbart. Ta gärna med dig något mer att äta tex frukt, för man hinner bli hungrig innan vi är färdiga.
Parkering:Det är svårt att hitta parkering, så var ute i god tid om ni tar bil.