Hoppa till sidans innehåll

Efterlysning

23 APR 2017 11:45
Sacro behöver en ny träningshall fr.o.m. hösten 2019. Kan du ge förslag till möjliga utrymmen?
  • Uppdaterad: 23 APR 2017 11:47

Som ni kanske alla har läst i Härryda Posten så kommer Wallenstam att bygga ett nytt bostadsområde i sydligaste delen av Wendelsbergsområdet. I anslutning till detta kommer också Mölnlycke fabriker att byggas om till lägenheter, parkeringsdäck mm. Detta gör att vi som hyr träningshallar i fabrikslokalerna inte kommer att få vara kvar i det långa loppet.

Glädjande nog så kommer kommunen att storsatsa på flickidrott och man har beslutat att bygga en gymnastikhall för både oss i Sacro och för Pixbo GF. Men - innan det är klart med allt från var hallen skall ligga, till bygglov, till att första spadtaget tas, tills hallen står klar osv. - kommer det att gå två eller tre år.

Under tiden, från att vi inte längre får vara kvar i fabriken till att vår nya hall står färdig, så behöver vi hitta en lokal där vi kan bedriva vår trampolinverksamhet. Det vore ju förödande för Sjövalla och Sacro om vi skulle behöva göra ett uppehåll med verksamheten under några år!

Därför efterlyser vi nu en hall/varmare lagerlokal, ja vad som helst, där vi kan vara så länge.

Då vår verksamhet bygger på höjd så önskar vi en lokal som har en takhöjd på minst 10 meter och en golvyta på c:a 16 x 16 m och som ligger i eller i anslutning till Mölnlycke - gärna med inflyttning efter sommaren.

Har du det minsta tips eller känsla för var en sådan hall skulle kunna finnas (t.ex. i de snabbt växande företagsparkerna?) hör du omgående av dig till Paula Nordöen på

tfn 031-338 04 60 eller 0705-38 04 60, eller på mail: This is a mailto link

Skribent: Claes Green
Epost: Adressen Gömd

Sjövalla Frisksportklubb  

Sjövalla Frisksportklubb är en del av Frisksportrörelsen och är ansluten till Svenska Frisksportförbundet.

Frisksport är en idé om hur vi skall leva för att må bra och ha kul tillsammans

För att DU ska må bra måste du röra på dig, äta nyttigt och undvika tobak, alkohol och andra droger.

- För att VI ska må bra måste vi dela upplevelser och göra roliga saker tillsammans.

- För att ALLA ska må bra måste vi hjälpas åt. Ta ansvar för vår miljö och för jordens överlevnad. Lära känna andra människor och kulturer för att öka möjligheterna för alla att leva i fred med varandra.

Sjövalla FK har, med ovanstående som bakgrund, som målsättning

att erbjuda alla medlemmar möjlighet att genom regelbunden motion, rätt kost och en i övrigt sund livsföring under kamratlig samvaro uppnå och behålla en god hälsa både fysiskt och psykiskt.

 


Västra Götalandsregionen stödjer Sjövalla FK ekonomiskt

Postadress:
Sjövalla FK
Finnsjögården 12
43541 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: +4631884773
E-post: This is a mailto link

Se all info