Sjövalla logotyper

Här finns Sjövallas logotyper att ladda ner. Loggan finns i två versioner, grön och vit.

Så här ser den gröna ut: Och så här ser den vita ut:

Sjövalla logga grön

Sjövalla logga vit

Det är egentligen den vita som är den klassiska loggan, men vi har ofta använt den gröna.

Loggan finns på ett antal olika format. För trycksaker är det bäst med något av de vektoriserade formaten ai, eps eller pdf. Finessen med vektoriserade format är att man kan ändra storlek på den färdiga loggan hur som helst utan att det blir pixligt.

Vill man till exempel skapa ett Word-dokument är eps-alternativet bäst att använda, eftersom det blir bäst vid utskrift.

Man laddar ner resp. fil genom att klicka på dem nedan.

Titel Uppladdad Filtyp Storlek
Sjövalla FK Grön Passar som bild på webben, ej för tryck. Sjövalla FK Grön Sjövalla FK Grön Passar som bild på webben, ej för tryck. 2017-03-06 PNG 64 KB
Sjövalla FK Grön Sjövalla FK Grön Sjövalla FK Grön 2017-03-06 AI 256 KB
Sjövalla FK Grön Sjövalla FK Grön Sjövalla FK Grön 2017-03-06 EPS 556 KB
Sjövalla FK Grön Sjövalla FK Grön Sjövalla FK Grön 2017-03-06 PDF 279 KB
Sjövalla FK Vit Passar som bild på webben, ej för tryck. Sjövalla FK Vit Sjövalla FK Vit Passar som bild på webben, ej för tryck. 2017-03-06 PNG 65 KB
Sjövalla FK Vit Sjövalla FK Vit Sjövalla FK Vit 2017-03-06 AI 250 KB
Sjövalla FK Vit Sjövalla FK Vit Sjövalla FK Vit 2017-03-06 EPS 565 KB
Sjövalla FK Vit Sjövalla FK Vit Sjövalla FK Vit 2017-03-06 PDF 274 KB
Sjövalla Grön (Text) Bra att använda i t.ex. Word-/PDF-dokument för att få bra utskrift. Sjövalla Grön (Text) Sjövalla Grön (Text) Bra att använda i t.ex. Word-/PDF-dokument för att få bra utskrift. 2017-09-14 EPS 1 MB

Logo - Mölnlyckeloppet

Sjövalla Frisksportklubb

Sjövalla Frisksportklubb är en del av Frisksportrörelsen och är ansluten till Svenska Frisksportförbundet.

Frisksport är en idé om hur vi skall leva för att må bra och ha kul tillsammans

För att DU ska må bra måste du röra på dig, äta nyttigt och undvika tobak, alkohol och andra droger.

- För att VI ska må bra måste vi dela upplevelser och göra roliga saker tillsammans.

- För att ALLA ska må bra måste vi hjälpas åt. Ta ansvar för vår miljö och för jordens överlevnad. Lära känna andra människor och kulturer för att öka möjligheterna för alla att leva i fred med varandra.

Sjövalla FK har, med ovanstående som bakgrund, som målsättning

att erbjuda alla medlemmar möjlighet att genom regelbunden motion, rätt kost och en i övrigt sund livsföring under kamratlig samvaro uppnå och behålla en god hälsa både fysiskt och psykiskt.

Postadress:
Sjövalla FK